Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Εξιχνιάστηκε, σύμφωνα με το cretapost.gr, το άγριο περιστατικό στα Χανιά Κρήτης, όπου ένας ηλικιωμένος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή (29/12) και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στη θωρακική χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το περιστατικό στα Χανιά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 60χρονος γιος του ηλικιωμένου, ο οποίος έφερε, επίσης, και τραύματα στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί στα Χανιά έκαναν λόγο εξαρχής για εγκληματική ενέργεια και άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι τις Αρχές ενημέρωσε ο γιος του, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε βρήκε τον 80χρονο αιμόφυρτο στο πάτωμα ενώ το μαχαίρι εντοπίστηκε στην είσοδο του σπιτιού. Τα στοιχεία που κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση τους οδήγησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη σύλληψη του 60χρονου γιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA