Έτοιμη δηλώνει η Χίος για το καθιερωμένο πασχαλινό έθιμό της, τον Ρουκετοπόλεμο, με όλο το νησί να κινείται στους ρυθμούς του.
Η παρέλαση ξεκινάει από την θέση Πετροκάραβο που βρίσκεται παραλιακά, και καταλήγει στο καθοριστικό σταυροδρόμι όπου θα χωριστούν σε δύο κατευθύνσεις προκειμένου να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες ενόψει της «μάχης» που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες.
Οι τοπικές αρχές εξέπεμψαν μήνυμα, μετά από σύσκεψη στο δημαρχείο, το οποίο ήταν σαφές: απαιτείται σύνεση στη χρήση των ρουκετών και αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μετά τις 21:00 το βράδυ θα ξεκινήσουν οι πρώτες δοκιμαστικές ρίψεις, οι οποίες θα κορυφωθούν με τις τελικές βολές τη στιγμή του «Χριστός Ανέστη».
- Το πέσιμο ΠΑΣΟΚ στους δημοσκόπους, η δύναμη του Τσίπρα στην Αττική και το λάθος του Γιούνκερ
- Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου - «Μαμά, τι να στεναχωριέμαι; Ζω, όλα τα άλλα θα τα δούμε»
- Ηλιούπολη: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η επιζήσασα - Το «κενό των 3 ωρών» που εξετάζεται
- Φρικτή υπόθεση στο Περιστέρι: 6 παιδιά ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες - Συνελήφθησαν οι γονείς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.