Προς τα ανατολικά της χώρας κινήθηκε σήμερα, Τετάρτη (11/9) η κακοκαιρία Atena, με τη Ρόδο να είναι μεταξύ των νησιών του Αιγαίου, τα οποία επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις και τις καταιγίδες.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, οι περιοχές στη Ρόδο που καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα, είναι ο Άγιος Δημήτριος, το κέντρο της πόλης, η λεγόμενη μεσαιωνική πόλη, τμήματα επί της Ρόδου - Λίνδου, στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη και η Ανάληψη.
Σε βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα από τα πλημμυρικά φαινόμενα στη Ρόδο, φαίνονται οι δρόμοι στη μεσαιωνική πόλη να έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια», γεγονός που έχει δυσχεράνει την κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών.
- Νέα αργία καθιερώνεται σε Δήμο της Αττικής: Πότε πέφτει και ποιοι θα είναι οι τυχεροί
- Ο χορηγός στη νέα φανέλα του Σαλάχ έκανε τους Έλληνες να απορούν
- Βρέθηκε το πιο μικρό βενζινάδικο της Ελλάδας: Η φωτογραφία τουρίστα που τα λέει όλα
- «Μου χρωστάς έναν Αύγουστο»: Όλοι μιλούν για τη φράση που έγινε τραγούδι, κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.