«Πέρασμα» από την Κρήτη κάνει η κακοκαιρία, καθώς έντονες βροχοπτώσεις πλήττουν σήμερα (10/5) το νησί, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν πως τα καιρικά φαινόμενα θα συνοδεύονται με καταιγίδες.
Σύμφωνα όμως με την ΕΡΤ, που επικαλείται την ιστοσελίδα «ιστοσελίδα Δια SΟS -τε τη Μεσαρά», μία τουρίστρια κινδύνεψε νωρίτερα να παρασυρθεί από χείμαρρο που σχηματίστηκε στην περιοχή του Λέντα, στην Κρήτη.
Η γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει ρέμα της περιοχής χωρίς να τα καταφέρει, με τους κατοίκους της περιοχής να προλαβαίνουν και να τη βοηθούν προτού παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.
Κακοκαιρία: Ακινητοποιημένα οχήματα στον ΒΟΑΚ
Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει, σύμφωνα με το cretalive.gr, κυκλοφοριακό κομφούζιο στον ΒΟΑΚ, πριν το Φόδελε με αποτέλεσμα κλιμάκιο της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να βρίσκεται στο σημείο, για να βοηθήσει σε περίπτωση που υπάρξει αάγκη.
Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι, ελέω κακοκαιρίας, επί του ΒΟΑΚ στην περιοχή από τον ΧΥΤΑ ως τις Σίσσες έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις και συστήνεται οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί.
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
- Ο Τσίπρας ανακοίνωσε ομάδα εργασίας για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων – Τα μέλη της
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.