Ζημιές προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας από περιοχές της Μεσσηνίας ενώ βροχές και καταιγίδες αναμένονται και σήμερα Πέμπτη (29/8) σε αρκετές περιοχές της χώρας λόγω «Ψυχρής Λίμνης».
Στη Μεσσηνία η αλλαγή του καιρού ήταν απότομη με αποτέλεσμα κάτοικοι σε αρκετές περιοχές του νομού να μην προλάβουν να ασφαλίσουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές.
Σύμφωνα με το best-tv.gr, στο Πεταλίδι το πέρασμα του ανέμου προκάλεσε μεγάλες ζημιές ενώ στην περιοχή του Κορδιά στην Καλαμάτα «ξηλώθηκαν» ναυαγοσωστικοί πύργοι. Μεγάλες ζημιές έχουν και beach bars στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας.
Στο Πεταλίδι ο ισχυρός άνεμος ξερίζωσε δέντρα ενώ ξεκόλλησαν λαμαρίνες από σπίτια και παραλιακά καταστήματα ενώ παρασύρθηκαν ομπρέλες από τις αμμουδιές.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.