Μενού
skylos.jpg
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας κτηνοτρόφος από το Πελόπιο της Αρχαίας Ολυμπίας, στον νομό Ηλείας, έχασε μέσα σε μία νύχτα μερικά από τα πρόβατά του από επίθεση άγριων σκυλιών, ενώ κινδύνεψε και ο ίδιος, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, ο κτηνοτρόφος δέχθηκε και απειλές για τη ζωή του από τον ιδιοκτήτη των σκυλιών.

Αναφερόμενος στο συμβάν, ο κτηνοτρόφος τόνισε στο patrisnews.com πως σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στις 00:30, όταν δύο μεγάλα οικόσιτα λυκόσκυλα, ιδιοκτησίας του γείτονά του μπήκαν στο κτήμα του και στο στάβλο του και επιτέθηκαν σε 12 πρόβατα.

Άγρια επίθεση από τα σκυλιά

Τρία εξ αυτών βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τα υπόλοιπα 9, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που όπως αποκάλυψε ο κτηνοτρόφος, θα πρέπει να τους γίνει ευθανασία.

Ο ίδιος έσπευσε στο σημείο μαζί με τη γυναίκα του όπου δέχτηκε επίθεση από τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά και γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Άμεσα ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αλλά και αργότερα όταν αφέθηκε ελεύθερος επιτέθηκε λεκτικά στον κτηνοτρόφο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA