Σε αναστάτωση βρίσκονται τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ μετά την αποκάλυψη πως αγρότης, δικαιούχος κοινοτικών ενισχύσεων αναγραφόταν ως επιδοτούμενος με 14 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας δηλώσει 200.000 στρέμματα βιολογικών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν και αναπαράγουν οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ. ο εν λόγω έλαβε «ενίσχυση» ύψους 13.999.196 ευρώ, ενώ αναγράφεται η εν λόγω καταβολή σε επίσημη λίστα με ονόματα που ανάρτησε ο Οργανισμός.
Μάλιστα η υπόθεση γίνεται πιο μυστηριώδης, καθώς μετά από ένα διάστημα, αναφέρεται πως το ποσό φάνηκε να έχει αφαιρεθεί στα επίσημα έγγραφα, ενώ αντί για το ΑΦΜ του ιδιώτη αγρότη, αναγραφόταν δίπλα του το ΑΦΜ του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από αρμόδιους του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο δικαιούχος δεν είχε λάβει χρήματα από το 2006, οπότε και του είχε καταβληθεί ένα μικρό ποσό, ύψους 67 ευρώ.
- «Το δεύτερο και πιο ελεύθερο κοινοβούλιο»: Πού βρισκόταν το καφενείο της Αθήνας που έριχνε κυβερνήσεις;
- Από τη Θεσσαλία μέχρι την Κρήτη: 5 ζευγάρια πόλεων που θα έχουν για πάντα κόντρα
- Μαρία Καρυστιανού: Μετρά ημέρες για ανακοίνωση κόμματος; - «Ο Μάιος θα είναι ιστορικός μήνας»
- Η γνωριμία του Σακίλ ο'Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.