Ένα αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώου απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την περιοχή Κρέστενα στην Ηλεία, αφού άγνωστοι έδεσαν και πέταξαν στο ποτάμι ένα τυφλό κυνηγόσκυλο.
Χάρη στην άμεση κινητοποίηση τουριστών στην Ηλεία, ο σκύλος σώθηκε την τελευταία στιγμή και μεταφέρθηκε σε κοντινή κτηνιατρική δομή, για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
Ειδικότερα, όλα ξεκίνησε όταν ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών έκανε τη βόλτα του στην περιοχή της Ηλείας και άκουσαν το γάβγισμα του σκύλου, πλησιάζοντας το γειτονικό ποτάμι.
Εκεί, διαπίστωσαν πως κάποιος είχε πετάξει τον σκύλο, δεμένο, στο ποτάμι. Μάλιστα, υπάρχει κινητοποίηση τόσο από την ΕΛΑΣ όσο και από φιλοζωικές οργανώσεις, για να βρεθεί ο ή οι δράστες.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.