Το βράδυ της Πέμπτης (13/02) παραδόθηκε στο Α.Τ Πηνειού, ο 56χρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 47χρονου στο Ρουπάκι Πηνειού, στην Ηλεία.
Ο 56χρονος, σύμφωνα με το ilialive.gr, συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και η διαδικασία αυτή ακολουθήθηκε υπό το φόβο αντιποίνων, από τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με πηγές του Patrisnews, το θύμα και ο δράστης φαίνεται πως είχαν ανοιχτές οικονομικές διαφορές, που αφορούσαν κάποια χωράφια.
Η οικογένεια του 47χρονου υποστηρίζει ότι ο 56χρονος ήταν εκείνος που τους κάλεσε στο σπίτι του, ζητώντας τους να μεταβούν εκεί για μια εργασία. Ωστόσο, η εκδοχή του δράστη διαφέρει σημαντικά.
Ηλεία: Το χρονικό του εγκλήματος
Ο 56χρονος, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, που μίλησε στο Patrisnews, ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές από το θύμα και τα υπόλοιπα τρία άτομα που τον συνόδευαν. Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα τον κάλεσε στο κινητό του και τον απείλησε σχετικά με τις οικονομικές τους διαφορές.
Λίγη ώρα αργότερα, οι τέσσερις άνδρες έφτασαν στο σπίτι του δράστη, όπου η ένταση κορυφώθηκε.
Ακολούθησε λογομαχία και, σύμφωνα με τον 56χρονο, τα άτομα κινήθηκαν εναντίον του. Εκείνος, όπως είπε, πανικοβλήθηκε, έβγαλε ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα, και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό.
Στη συνέχεια, όμως, πυροβόλησε ξανά, με αποτέλεσμα μία από τις σφαίρες να πετύχει θανάσιμα τον 47χρονο στο κεφάλι
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.