Πτώμα εντοπίστηκε σήμερα, Παρασκευή (22/3), στα Ιωάννινα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο δράστης είχε αποκεφαλίσει το θύμα του και του είχε κόψει τα πόδια.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την ΕΡΤ, το πτώμα εντοπίστηκε σε αλσύλλιο και τα κομμένα μέλη είχαν τοποθετηθεί σε σακούλες σκουπιδιών.
Στο χέρι του εντοπίστηκε ένα όπλο, ενώ στην περιοχή βρέθηκαν και χειροπέδες.
Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις που κάνουν έρευνα για να διαλευκάνουν την υπόθεση.
- Περισσότεροι από 250 οι νεκροί στην Κολομβία: Σχεδόν 100 μετασεισμοί – Κατέρρευσαν σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Πώς αξιολογούν οι Έλληνες την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Δίχασε η «Ωραία Ελένη» - Εντυπωσίασαν Χάθαγουεϊ και Ντείμοντ
- Κατάρρευση οροφής στο Βενιζέλειο: «Παιδιά, χαλαρώστε», ανήρτησε ο Γεωργιάδης- Απάντησαν οι εργαζόμενοι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.