Μενού
kakokairia-vroxi
Κακοκαιρία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αρκετή ηλιοφάνεια στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.

Επιπλέον, τόνισε χαρακτηριστικά ότι στις βόρειες περιοχές της χώρας θα υπάρχει ομίχλη, νωρίς το πρωί της Πέμπτης

Σύμφωνα με τον ίδιο οι επόμενες ώρες θα κυλήσουν με αρκετές βροχές στα βορειοδυτικά και πολύ πολύ ισχυρούς ανέμους σχεδόν σε όλα τα βορειοδυτικά της Ευρώπης, από τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τις Κάτω Χώρες και μέχρι και τη νότια Σκανδιναβία.

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε επίσης ότι την Παρασκευή (23/02) προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια και θα παραπέμπει σε πιο ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες.

Στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, αλλά και στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας και στη δυτική Στερεά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημειωθούν κάποιες διάσπαρτες βροχές.

Επίσης, δεν αποκλείεται μετά το μεσημέρι προς το απόγευμα να σημειωθούν βροχές, από τη Θράκη μέχρι και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, πολύ τοπικά ίσως, ψιχάλες.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή και το Σάββατο

Στις Κυκλάδες και στα βορειότερα και νεότερα τμήματα της Κρήτης υπάρχει το ενδεχόμενο να δυναμώσει πρόσκαιρα λίγο περισσότερο.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια συνοδεία ενός νοτιά ο οποίος θα φτάσει τα 4 με 6 μποφόρ κυρίως στα ανοιχτά.

Από το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχουν κάποια σύννεφα κυρίως στα πιο δυτικά, βορειοδυτικά και βόρεια προς Αττική, Εύβοια και προς το Αιγαίο. Αυτή η συννεφιά θα είναι αρκετά πυκνή στα δυτικά και τα βόρεια, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA