Μενού
vroxi omprela
Βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας. | ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Γενικευμένη αστάθεια του καιρού με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, σε όλη τα ηπειρωτικά τμήματα και στην Εύβοια αναμένεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 26/08) σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του Mega, Χριστίνα Ρήγου.

Η κακοκαιρία θα επηρεάσει κυρίως τα ορεινά με τη μορφή μπόρας, αλλά όχι μόνο τα βουνά.

«Περιμένουμε μέχρι και αργά το απόγευμα να βρέξει και σε πιο πεδινές περιοχές, αλλά τα όποια φαινόμενα θα είναι τοπικά και από αργά το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα είναι βελτιωμένος», τόνισε η Χριστίνα Ρήγου.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα φτάσει έως 33-35 βαθμούς στα ηπειρωτικά, έως 36 στη δυτική Ελλάδα και στους 31-34 βαθμούς θα είναι οι μέγιστες τιμές στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Στο Αιγαίο βοριάδες εντάσεως 3-5, πρόσκαιρα θα φτάσουν και τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αρχικά θα ξημερώσει με αίθριο καιρό. Το μεσημέρι και το απόγευμα, όμως προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής έκτασης και διάρκειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι και το απόγευμα. Στα γύρω ορεινά όμως υπάρχει η πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-34 βαθμούς.

ΕΜΥ: Ο καιρός τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 με 34 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα πυκνώσουν και πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 24 έως 31 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 24 έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανόν μεμεονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
  • Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 με 36 βαθμούς και στις Σποράδες έως 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα γυρώ ορεινά.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...