Η Καίτη Γκρέυ ξεπέρασε τον κίνδυνο με την υγεία της και -σύμφωνα με την εκπομπή «Buongiorno»- πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.
«Περαστικά, όλα τα καλά. Συγχαρητήρια, τι να πω, για τον δυνατό οργανισμό», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά για την 100χρονη τραγουδίστρια.
Ωστόσο, η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε με μία φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτή, δείχνει το χέρι της, όπου έχει περασμένο έναν ορό. «Δύσκολη νύχτα με τέλος καλό» έγραψε πάνω στο στιγμιότυπο.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Αγγελική Ηλιάδη νοσηλεύτηκε με ενόχληση στην κοιλιακή χώρα.
- Τα μέρη στην Αθήνα που έχεις βρεθεί και δεν ήξερες ότι κρύβουν μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Σαν σήμερα, 24 Αυγούστου, «η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» - Πώς και γιατί οι καθολικοί έσφαξαν 30.000 διαμαρτυρόμενους
- Καιρός: Επιμένη η αφόρητη ζέστη με 40άρια - Ποια μέρα αναμένεται μικρή «ανάσα δροσιάς»
- Νέο βίντεο από την πτήση τρόμου της Ryanair: Δραματικές στιγμές με τον επιβάτη στο παράθυρο που έσπασε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.