Μενού
Evoia_plimmires
Πλημμύρες στην Εύβοια | evima.gr
  • Α-
  • Α+

Πολλά προβλήματα προκάλεσε στην Εύβοια η κακοκαιρία Atena, που επηρεάζει τις τελευταίες ώρες το νησί.

Όπως μεταδίδει το evima.gr, οι Άγιοι Απόστολοι μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Νότιας Εύβοιας, υπέστησαν μεγάλη καταστροφή καθώς πλημμύρισε όλο το παραλιακό μέτωπο μπροστά στο λιμάνι από τους υψηλούς τόνους βροχής που σημειώθηκαν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η κακοκαιρία παρέσυσε μέχρι και τραπέζια καταστημάτων που ήταν μπροστά στην παραλία.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν σοβαρές ζημιές μέσα στα καταστήματα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια τα οποία καταλήγουν στη θάλασσα η οποία έχει γίνει ένα με την παραλία.

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρέθηκαν περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, της Κεντρικής και της Νότιας.

Με την Κύμη, τους Ζάρακες, τα Κριεζά, το Δύστος, το Ωρολόγι, την Αγία Άννα και τους Κήπους και τις Κονίστρες να δέχονται ισχυρή βροχή με χαλάζι και έντονους κεραυνούς.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...