Έντονα προβλήματα προκάλεσε χθες, Παρασκευή (30/8) η κακοκαιρία στην Αττική, με το Περιστέρι να είναι μεταξύ των περιοχών της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας που μπήκαν στο επίκεντρο των έντονων καιρικών φαινομένων.
Σύμφωνα με το Open, από τη χθεσινή κακοκαιρία ξεριζώθηκε και έπεσε ένα μεγάλο δέντρο στην αυλή του 12ου δημοτικού σχολείου στο Περιστέρι, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός περιοίκου.
Κάτοικοι που μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσαν πως χθες το απόγευμα, γύρω στις 05:00 το απόγευμα, όταν έβρεχε πάρα πολύ, άκουσαν ένα πολύ δυνατό θόρυβο, βγήκαν έξω και είδαν το δέντρο πεσμένο στο σχολείο.
Άμεσα κάλεσαν τον δήμο, συνεργεία του οποίου έφτασαν στο σημείο, έκοψαν το δέντρο και τοποθέτησαν προειδοποιητικές κορδέλες με τις οποίες απαγόρευσαν την πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή.
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Έξαλλη η Τούνη με την απεργία ταξί: «Περπατάω με τα τακουνάκια μου όλο το κέντρο»
- «Δεν είναι ο άντρας που έδειχνε»: Η γυναίκα που πιάστηκε από την kiss cam στους Coldplay αποκαλύπτει
- Μηνύματα σοκ σε ομαδική συνομιλία μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Μακάρι να πεθάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.