Η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» πλήττει τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με το aitolianews.gr αρκετές είναι οι ζημιές που έχουν γίνει στο Στράτο Αγρινίου από την έντονη βροχόπτωση. Οι λάσπες γέμισαν την εθνική οδό και συνεργεία καθαρίζουν το οδόστρωμα από τα φερτά υλικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κινητοποίηση για τον εντοπισμό ατόμου στην περιοχή της Λεπενού. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, φέρεται να έχει βρεθεί το όχημά του.
Κακοκαιρία Cassandra: Κλειστή σε δύο σημεία η παλαιά εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων στην περιοχή του Στράτου
Κλειστή σε δύο σημεία είναι η παλαιά εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στην περιοχή του Στράτου, της Αιτωλοακαρνανίας, λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η παλαιά εθνική οδός έχει κλείσει στο ύψος του 80ου και του 95ου χιλιομέτρου.
Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω του αυτοκινητόδρομου της «Ιονίας Οδού».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.