Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Ελληνική Αστυνομία | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες στον 16χρονο δράστη του ξυλοδαρμού έξω από σχολείο, το οποίο αναγνωρίστηκε από το θύμα, και στον 75χρονο πατέρα του πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές το βράδυ της Πέμπτης (15/2) στην Καλαμάτα.

Ο 75χρονος πατέρας του 16χρονου κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου, μετά και τη μήνυση που είχαν υποβάλλει οι γονείς του 16χρονου θύματος στην Καλαμάτα, ενώ στο ίδιο πλαίσιο αναζητούνται ακόμη τέσσερις δράστες.

Οι τέσσερις δεν έχουν ακόμη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ταυτοποιηθεί καθώς κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στο σχολείο της Μεσσηνίας, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Τόσο ο 16χρονος όσο και ο πατέρας του, με προφορική εντολή εισαγγελέα μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Καλαμάτα: Το χρονικό του περιστατικού

Περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2) στην Καλαμάτα, με έναν 16χρονο να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από συνομήλικούς του μετά από ενέδρα που του έστησαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο μετά τις 13:00 ένας 16χρονος μαθητής από το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας βρέθηκε έξω από το 3ο Γυμνάσιο της πόλης, όπου περίμενε μία φίλη του, όταν του επιτέθηκαν ξαφνικά πέντε νεαροί.

Τα άτομα, που είχαν στήσει ενέδρα στον 16χρονο στην Καλαμάτα, φέρεται να είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ από την επίθεση με γροθιές και κλωτσιές, ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA