Σε νοσοκομείο της Τουρκίας μεταφέρθηκε 4χρονο κοριτσάκι από το Καστελόριζο, όταν αναβατήρας στο κατάστημα που διατηρεί ο πατέρας της, συνέθλιψε το χέρι της.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, παρ’ ότι κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, αυτό δεν πήγε να παραλάβει το παιδί, με αποτέλεσμα οι γονείς να το μεταφέρουν στην Τουρκία, με τουριστικό ημερόπλοιο.
Η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή (πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει το χέρι του από τον αγκώνα και κάτω). Νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αττάλειας.
- Περισσότεροι από 250 οι νεκροί στην Κολομβία: Σχεδόν 100 μετασεισμοί – Κατέρρευσαν σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Πώς αξιολογούν οι Έλληνες την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Δίχασε η «Ωραία Ελένη» - Εντυπωσίασαν Χάθαγουεϊ και Ντείμοντ
- Κατάρρευση οροφής στο Βενιζέλειο: «Παιδιά, χαλαρώστε», ανήρτησε ο Γεωργιάδης- Απάντησαν οι εργαζόμενοι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.