Μενού
kipseli
Ζημιές σε κατάστημα στην Κυψέλη. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Καταδρομική επίθεση σε καταστήματα στην Κυψέλη σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/1), λίγο μετά τις 21:00.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα κουκουλοφόρων με κράνη, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, έφτασαν στην πλατεία της Κυψέλης και τα έκαναν «γυαλιά καρφιά».

Το Mega μεταδίδει ότι επίθεση δέχθηκαν τουλάχιστον 5 καταστήματα, μεταξύ των οποίων: 

  • 1 κατάστημα γνωστής αλυσίδας εστίασης.
  • 3 καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.
  • 1 κατάστημα συνδρομητικής τηλεόρασης.

Επίθεση στην Κυψέλη: Τέσσερις συλλήψεις

Η αστυνομία προχώρησε σε 21 προσαγωγές εκ των οποίων οι 4 (τρεις άνδρες και μία γυναίκα) μετατράπηκαν σε συλλήψεις

Οι συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα και αναμένεται να τους ασκηθούν διώξεις.

Σε πρωινό ρεπορτάζ του Mega σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει περισσότερα άτομα, τα οποία συμμετείχαν στην καταδρομική επίθεση.

H Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, τόνισε για το συμβάν: «Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν 25 - 30 άτομα διαμαρτυρόμενοι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα τον θάνατό του, όταν είχαμε την έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού στους Αμπελόκηπους».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA