Μενού
kammeni ektasi
Καμμένη έκταση | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τη στιγμή που καταστροφικές φωτιές σαρώνουν πολλές περιοχές της χώρας, υπάρχουν κάποιοι που δεν διστάζουν να ανάψουν φωτιά μέσα στη φύση, την ώρα που απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Όπως εξιστορεί με ανάρτησή του στο Facebook o δημοσιογράφος Γιώργος Κακούσης, εντόπισε ένα ζευγάρι εκδρομέων να έχει ανάψει φωτιά στην «καρδιά» του δάσους στη Βάλια Κάλντα, στην Πίνδο. 

Σύμφωνα με όσα αφηγείται, ο δημοσιογράφος έσβησε τη φωτιά ενώ ο κατασκηνωτής φέρεται να αντέδρασε λέγοντας ότι δεν θα του πει κάποιος «τι να κάνει».

Ο Γιώργος Κακούσης κάλεσε Πυροσβεστική και Αστυνομία αλλά ο πρωταγωνιστής της «ιστορίας», δεν οδηγήθηκε τελικά στο αυτόφωρο.

Ο λόγος ότι η Πυροσβεστική δεν βρήκε φωτιά (σ.σ. την είχε ήδη σβήσει ο δημοσιογράφος άρα δεν μπορούσε να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Καταλήγοντας, αναφέρει ότι «σε λίγες ημέρες και αφού το Α.Τ Κήπων Ζαγορίου συντάξει την αναφορά του, ο πρωταγωνιστής μας θα κληθεί από την Π.Υ για να πληρώσει ένα πρόστιμο…»

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κακούση:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA