Μενού
astinomia
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νεκρή βρέθηκε μία 22χρονη Βρετανίδα τουρίστρια σε παράδρομο κοντά στον Κάβο, στη νότια Κέρκυρα, με τις έρευνες των Αρχών σχετικά με τον θάνατό της να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, για μία τουρίστρια και πιο συγκεκριμένα για μία αστυνομικό, η οποία μαζί με τη συνάδελφό της είχαν έρθει στο νησί των Φαιάκων για να κάνουν διακοπές.

Μάλιστα, βρίσκονταν στο νησί λίγες μέρες μαζί με τη φίλη και συνάδελφό της, προτού συμβεί το συμβάν, το οποίο συνεχίζουν να ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές για να εξακριβώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Όπως ειπώθηκε, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να δώσουν «φως» στην υπόθεση. Μέχρι στιγμής, έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν έχουν βρεθεί ίχνη που να υποδεικνύουν ανθρωποκτονία. 

Οι Αρχές, συγκεκριμένα, περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, προκειμένου να σχηματίσουν μία πρώτη εικόνα για το συμβάν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο θάνατός της οφείλεται σε ατύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA