Βρέθηκε η «καλύτερη» στάση λεωφορείου, η οποία όμως δεν βρίσκεται στην Αθήνα αλλά στην Κέρκυρα.
Τη δική τους λύση βρήκαν κάτοικοι της Κέρκυρας για μια στάση λεωφορείου από την οποία έλειπε το παγκάκι, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.
Έτσι σκέφτηκαν να φέρουν μόνοι τους καρέκλες και να τις τοποθετήσουν στην στάση, ώστε όποιος περιμένει κάποιο λεωφορείο να μπορεί να κάτσει κάπου. Εικάζεται ότι πρόκειται για μια πολυσύχναστη στάση καθώς έχουν τοποθετήσει αρκετές καρέκλες.
Βέβαια είτε από την χρήση, είτε επειδή δεν βρήκανε άλλες εξ' αρχής πολλές καρέκλες είναι αρκετά φθαρμένες.
- Οι σαρωτικές αλλαγές στη στρατιωτική θητεία, η κόντρα Μαρινάκη-Ζωής και η Μέρκελ στην Αθήνα
- Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Στείλτε στη σύντροφό του τι κάνει όταν δεν είναι μαζί»
- Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μία ανατρεπτική φωτογράφιση - Ποζάρει με κόκκινες γόβες και διχτυωτές κάλτσες
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.