Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (16/4) η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων για το Πάσχα, με την κίνηση στους δρόμους να αποτελεί, για ακόμη μία ημέρα, καθημερινότητα για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.
Χαρακτηριστικά, όπως αποτυπώνεται στον δορυφορικό χάρτη της Google, αυτήν την ώρα έχει κίνηση στους δρόμους του Πειραιά, όπου οι κάτοικοι της Αθήνας σπεύδουν να πάρουν τα πλοία, για να πάνε στα νησιά. Συγκεκριμένα, έχει μποτιλιάρισμα στην οδό Κόνωνος και στην Ακτή Ηετιώνεια, στο ρεύμα προς Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα οδικά δίκτυα της Αττικής, κίνηση παρατηρείται στον Κηφισό, τόσο στο κομμάτι της ανόδου όσο και της καθόδου, ενώ «πράσινες» είναι Μεσογείων, Κηφισίας και Λεωφόρος Αθηνών.
- Η έμφαση Μητσοτάκη στο χρέος, το δυνατό ψηφοδέλτιο Σαμαρά και ο υποψήφιος Ανδρέας Παπανδρέου
- Σαν σήμερα, 24 Αυγούστου, «η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» - Πώς και γιατί οι καθολικοί έσφαξαν 30.000 διαμαρτυρόμενους
- Καιρός: Επιμένη η αφόρητη ζέστη με 40άρια - Ποια μέρα αναμένεται μικρή «ανάσα δροσιάς»
- Νέο βίντεο από την πτήση τρόμου της Ryanair: Δραματικές στιγμές με τον επιβάτη στο παράθυρο που έσπασε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.