Με κίνηση στους δρόμους ξεκινάει η εβδομάδα στην Αθήνα, με τον δορυφορικό χάρτη της Google να αποτυπώνει σοβαρό μποτιλιάρισμα σε όλους τους μεγάλους, και μικρούς, δρόμους της πρωτεύουσας.
Ως προς τους κεντρικούς δρόμους, έχει πολλή κίνηση στην παραλιακή στο ρεύμα προς το λιμάνι του Πειραιά, λόγω δύο τροχαίων στο ύψος του ΣΚΑΪ και στη Λεωφόρο Κηφισίας, λόγω ενός ακινητοποιημένου τρόλεϊ στην Εθνικής Αντιστάσεως.

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα
Ειδικότερα, κίνηση στους δρόμους έχει στον Κηφισό, τόσο στο κομμάτι της ανόδου, όσο και της καθόδου, στον κόμβο με την Αττική Οδό, στη Λεωφόρο Γαλατσίου, στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Κηφισού και στο κέντρο της Αθήνας.
Χαρακτηριστικά, σε ό,τι αφορά στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει μποτιλιάρισμα στο Μεταξουργείο, στο ύψος της πλατείας και πέριξ της Αχιλλέως, σε όλη την Αρδηττού μέχρι το ύψος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Ακαδημίας και την Καραγιώργη Σερβίας, ενώ «κόκκινη» είναι και η Ηλιουπόλεως.
Αντίστοιχα, κίνηση έχει στη λεωφόρο Μεσογείων, στο κομμάτι της καθόδου από το ύψος του Νομισματοκοπείου μέχρι την Εθνική Άμυνα, ενώ η Κηφισίας είναι κατακόκκινο στο ύψος του Χαλανδρίου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.