Μενού
fotia-derbenohoria
Φωτιά σε Δερβενοχώρια και Μάνδρα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δύσκολη ημέρα ξημέρωσε σήμερα, Τετάρτη (19/07), για τη χωρά καθώς αρκετές εστίες φωτιάς παραμένουν ανοιχτές, με τους πυροσβέστες να συνεχίζουν να δίνουν μάχες σε Δερβενοχώρια, Λουτράκι αλλά και Ρόδο.

Την ίδια ώρα, με δυσκολίες πραγματοποιείται η κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους της Αττικής, λόγω και των μετώπων. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Mega, κλειστοί παραμένουν οι πέντε βασικοί άξονες, που έκλεισαν από χθες λόγω της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα, κλειστή παραμένει η κυκλοφορία επί της οδού Φυλής, από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου και επί της επαρχιακής οδού Οινόης - Μαγούλα, από το εργοστάσιο Τιτάν, παραμένει κλειστή.

Παράλληλα, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Ελευσίνας - Θηβών, από το κόμβο της Μάνδρας μέχρι τη Θήβα. Άξιο αναφοράς είναι ότι όλοι οι δρόμοι, που οδηγούν στην περιοχή παραμένουν κλειστοί.

Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ανοιχτή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου από τον κόμβο Επιδαύρου μέχρι τον κόμβο Αγίων Θεοδόρων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι παραμένει ανοιχτό και το ρεύμα προς Κόρινθο, ωστόσο η κυκλοφορία πραγματοποιείται από την αριστερή και τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς η δεξιά πλευρά παραμένει κλειστή.

Η ενημέρωση της Τροχαίας

Συνεχής ενημέρωση Τροχαίας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνου από κόμβο Επιδαύρου μέχρι κόμβο Αγίων Θεοδόρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Επιπλέον, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου από κόμβο Αγίων Θεοδόρων μέχρι κόμβο Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, η κυκλοφορία διεξάγεται από την αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η δεξία λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει κλειστή».

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA