Μενού
kos
Πυροσβεστικό όχημα στην Κω | kostv.gr
  • Α-
  • Α+

Ένας άνδρας συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δωδεκανήσου, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε ξηρά χόρτα και ελαιόδεντρα, με ρίψη αναμμένου τσιγάρου, εντός αγροτικής έκτασης, στην περιοχή Πλατάνι, του δήμου Κω. Για το παραπάνω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Η φωτιά ξέσπασε στο ίδιο σχεδόν σημείο που είχε ξεσπάσει και πριν από λίγο καιρό, σε αγροτική έκταση πάνω από τον Άγιο Αθανάσιο στο Πλατάνι Κω. Χάρη στην άμεση και συντονισμένη επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης η φωτιά δεν πήρε έκταση, ωστόσο, το γεγονός της «σύμπτωσης» του ίδιου σημείου προβλημάτισε την Πυροσβεστική που σε συντονισμένες κινήσεις με την ασφάλεια Κω εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη. 

Όπως μεταδίδει το kostv.gr, πρόκειται για 29χρονο Κώο που σύμφωνα με πληροφορίες έχει νοσηλευτεί για ψυχοπαθολογικά προβλήματα και είναι τοξικοεξαρτημένος και σύμφωνα με πληροφορίες αφότου προσήχθη φέρεται να ομολόγησε την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών αρχών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA