Σε ανακοπή καρδιάς αποδίδουν την πτώση του 17χρονου από πατίνι στην Κοζάνη, το βράδυ του Σαββάτου (09/11).
Όπως μεταφέρει το kozan.gr, ο 17χρονος κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι όταν από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο έδαφος στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, κοντά στο Ερμιόνιο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (9/11) περί τις 22:30. Όπως αναφέρει το μέσο, ο νεαρός δεν χτύπησε κάπου αλλά λιποθύμησε ξαφνικά ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα.
Μέχρι να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ δεν είχε τις αισθήσεις του, ενώ μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης για τις πρώτες βοήθειες.
Στο νοσοκομείο ο 17χρονος διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε άλλες εξετάσεις (αξονική) για να αξιολογηθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας του, και εντός ολίγων λεπτών εισήχθη στη ΜΕΘ.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.