Μενού
reader_bullying
  • Α-
  • Α+

Μαθήτρια Γυμνασίου στην Κρήτη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της πριν από μερικούς μήνες. Από φόβο δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο και τώρα κινδυνεύει να μείνει στην ίδια τάξη. 

«Έμπλεξε με παρέες που δεν ήταν και οι καλύτερες. Άρχισαν να της συμπεριφέρονται άσχημα και λεκτικά και σωματικά και τη φτύσανε. Είχανε πάει εκδρομή και γυρίζοντας της ζήτησαν να συναντηθούν. Τη χτύπησαν και τα τρία κορίτσια. Δύο βαστούσαν και μια χτυπούσε. Τη βιντεοσκοπούσαν κιόλας» είπε ο πατέρας της ανήλικης, μιλώντας στο STAR.

«Ήταν σε άθλια κατάσταση, το πρόσωπό της ήταν πρησμένο, μελανιασμένο, ψυχολογικά ήταν χάλια» λέει η μητέρα της.

Στο τέλος της σχολικής χρόνιας το παιδί έμεινε από απουσίες. Όπως είπε η διευθύντρια του σχολείου, «την αγκαλιάσαμε και κάναμε κάθε προσπάθεια να την υποστηρίξουμε γιατί είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι ως σχολείο σε θέματα σχολικού εκφοβισμού».

«Δυστυχώς η μαθήτρια συνέχιζε να απουσιάζει πολύ συχνά από το σχολείο με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί η φοίτησή της ανεπαρκής» πρόσθεσε.

Οι γονείς της ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία για το παιδί τους προκειμένου να μην χάσει τη σχολική χρονιά. «Εμείς δεν θέλουμε τίποτα άλλο μόνο να της δώσουν την ευκαιρία να δώσει εξετάσεις και αν αξίζει να περάσει. Συνεχίζει να τιμωρείται. Είναι το θύμα και όπως όλα τα θύματα, έχει αυτή την αντιμετώπιση» είπε ο πατέρας της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA