Μενού
skulos
Σκύλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει περιστατικό θανάτωσης σκύλου στην Κρήτη. Άγνωστοι σκότωσαν τον σκύλο σεισμόπληκτου και τον έριξαν σε δεξαμενή. 

Ο κηδεμόνας του σκύλου, Στέλιος Μηλιωτάκης, έκανε τη σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου και κατονόμασε συγκεκριμένο άτομο με το οποίο έχει κτηματικές και προσωπικές διαφορές. 

Ο κ. Μηλιωτάκης μένει σε οικισμό για σεισμοπαθείς μετά την καταστροφή του σπιτιού του στο Πατσίδερο, κατά τον σεισμό του Αρκαλοχωρίου. 

Μου σκότωσαν το σκυλί και το πέταξαν μέσα στη δεξαμενή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζίντας. Είναι μια δεξαμενή, που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του Πολιτιστικού Συλλόγου. Το νερό δεν είναι πόσιμο. Απλά λίγο πιο πάνω είναι η πηγή με το πόσιμο νερό, που καταλήγει στην εν λόγω δεξαμενή, η οποία χρησιμοποιείται για διάφορες εκδηλώσεις», είπε στο neakriti.gr ο κ. Μηλιωτάκης.

Στην ερώτησή μας αν ο ίδιος υποπτεύεται ποιος ή ποιοι μπορεί να έχουν διαπράξει το έγκλημα αυτό, μας απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι υποπτεύομαι. Έχω καταθέσει και στην αστυνομία. Έχω υποβάλει μήνυση και διενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Αρκαλοχωρίου. Είναι αποτρόπαια η πράξη. Είναι αποτρόπαια η συμπεριφορά μας σαν κοινωνία να κάνουμε τέτοια πράγματα». 

«Το πήγα για νεκροψία το σκυλί. Διαπιστώθηκε ότι το σκυλί δεν πνίγηκε. Το σκότωσαν και το πέταξαν στη δεξαμενή. Έχει ένα αιμάτωμα κάτω από το αριστερό του ποδαράκι. Πήγαν λοιπόν μετά και το πέταξαν στο νερό, είτε από εκδίκηση είτε για να εξαφανίσουν τα ίχνη», κατήγγειλε. 

«Μου έκαψε και το αυτοκίνητο»

«Έχω δικαστικές και κτηματικές διαφορές. Για να φανταστείτε, πριν ένα χρόνο μού έκαψε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου! Έχω κάνει και ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του και τα έχω κερδίσει. Φαίνεται πως ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι αδίστακτος. Έχω φτάσει σε απόγνωση. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να σου κάψουν το αυτοκίνητο και μετά να σου σκοτώσουν και το αγαπημένο σου ζώο. Είναι πολύ τραβηγμένα όλα αυτά. Γι’ αυτό θεώρησα ότι έπρεπε, εκτός της προσφυγής που έκανε στην αστυνομία, να το βγάλω και στη δημοσιότητα. Πρέπει να ακούγονται αυτά τα πράγματα», είπε. 

«Μένω σε έναν οικίσκο επειδή είμαι σεισμόπληκτος και έχει χαλάσει εντελώς το σπίτι μου στον Πατσίδερο. Το σκυλάκι το είχα εκεί. Το έβγαλα μία βόλτα για να κάνει την ανάγκη του. Ξέφυγε για λίγο της προσοχής μου και το βράδυ της Παρασκευής είχε χαθεί. Γυρνούσε όμως το σκυλί πάντα πίσω. Προφανώς το εντόπισε αυτός με τον οποίο έχω τις διαφορές ή αυτοί με τους οποίους έχω τις διαφορές. Το σκότωσαν και μετά πήγαν και το πέταξαν στη δεξαμενή»., ανέφερε.

«Σαν παιδί μου το είχα»

«Ήταν ένα μεσαίου μεγέθους ημίαιμο σκυλάκι. Μιλάμε για ένα σκυλί το οποίο δεν πείραζε. Ένα ζώο συντροφιάς που ζούσε μαζί μας. Και έχω και χαρτί της αστυνομίας, που έδωσε την εντολή στον ιατροδικαστή και από την εξέταση δεν προέκυψε ότι μπορεί να το χτύπησε αυτοκίνητο. Μα, έτσι κι αλλιώς, το σκυλί δεν πλησίαζε αυτοκίνητα. Τι να σας πω. Το είχαμε ακριβώς εννέα χρόνια. Θα μπορούσε να ζήσει άλλα τόσα. Δεν έχω δικά μου παιδιά. Σαν παιδί μου είχα αυτό το σκυλάκι. Τα ζώα συντροφιάς, όταν ζουν μαζί μας, αποτελούν ένα κομμάτι της οικογένειάς μας», είπε ο Στέλιος Μηλιωτάκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA