Η Λήμνος σαρώνεται από την κακοκαιρία Bora, ενώ συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην περιοχή Κοντιά, όπου βρέθηκε ντελαπαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς τον οδηγό του.
Σύμφωνα με το limnosfm100.gr, μέσα στο όχημα εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο του αγνοούμενου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία τον εντόπισε νεκρό λίγη ώρα μετά.
Λήμνος: Ήχησε το 112 - Προειδοποίηση για πλημμύρες από την κακοκαιρία
Νωρίτερα, ήχησε το 112 στο νησί, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπήρχαν τρεις εγκλωβισμένοι κτηνοτρόφοι στις μάντρες τους στην αγροτική περιοχή του Κοντιά.
Παρασύρθηκαν δύο οχήματα, ενώ, όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Ιωάννα Διοματάρη, έκλεισε προς το παρόν ο δρόμος προς το χωριό μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά. Από τη δύναμη του νερού προβλήματα προκλήθηκαν και σε κατοικίες μέσα στο χωριό ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και παρασύρθηκαν αυτοκίνητα.
Το πρωί του Σαββάτου (30/11) ήχησε το 112, το οποίο προειδοποιεί τους κατοίκους για εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (καταιγίδες, πλημμύρες) στην περιοχή της Λήμνου.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.