Μενού
Ατύχημα με λεωφορείο στα Λιόσια
Λεωφορείο στα Λιόσια έπεσε σε κολώνα | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο που έπεσε σε κολώνα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/4) στα Λιόσια, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως έξι άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του αστικού λεωφορείου στα Λιόσια έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αυτό καρφώθηκε σε κολώνα ηλεκτροδότησης, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Έπαθα ένα σοκ, δεν ήξερα πού βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή. Κρατιόμουν από μία κοπέλα, αλλά δεν κατάλαβα πώς έγινε το συμβάν και έπεσε ο οδηγός πάνω στην κολώνα. Μήπως δεν ήταν καλά, μήπως αποκοιμήθηκε και έχασε τον έλεγχο;» αναρωτήθηκε επιβάτης – τραυματίας στα Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το αλκοτέστ του οδηγού βγήκε «καθαρό», με τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Νέας Ιωνίας να συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσουν τους λόγους για τους οποίους ο οδηγός έπεσε στην κολώνα ηλεκτροδότησης.

Λιόσια: Το χρονικό του ατυχήματος

Λεωφορείο της ΕΘΕΛ προσέκρουσε το πρωί της Δευτέρας (15/04) σε κολώνα στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, κοντά στην 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών στη Ζωφριά στα Άνω Λιόσια.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, έξι επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας και διασώστες του ΕΚΑΒ για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, η υγεία των οποίων δεν φαίνεται να προκαλεί ανησυχία.

Από την πλευρά του, ο οδηγός ισχυρίστηκε: «Για να μην προκαλέσω ατύχημα από τα αριστερά ανέβηκα πάνω στο πεζοδρόμιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA