Μενού
Το βίντεο της ληστείας
Το βίντεο της ληστείας | Glomex
  • Α-
  • Α+

Μία επεισοδιακή ληστεία έγινε στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι στον Πειραιά, όταν ένας αδίστακτος ληστής εισήλθε στο χώρο, έσπρωξε στην άκρη την υπάλληλο που προσπάθησε να τον σταματήσει, και έφυγε με «λεία» 250 ευρώ από το ταμείο.

Σύμφωνα με βίντεο του ΣΚΑΪ ο ληστής μπήκε στο φαρμακείο, απειλώντας την υπάλληλο πως είχε στην τσέπη του αντικείμενο, με το οποίο μπορούσε να την βλάψει. Η γυναίκα πάλεψε με το ληστή, αυτός όμως αγνοώντας την ανοίγει το ταμείο και καταφέρνει να πάρει, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, 250 ευρώ.

«Έχει ρημάξει το Κερατσίνι»

«Αυτή είναι η φιγούρα που έχει ρημάξει τις γειτονιές του Κερατσινίου», δήλωσε στο κανάλι ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου, Σπύρος Μαρτίκας, και θυμάται όταν είδε το κατάστημά του να γίνεται στόχος του δράστη:

«Όταν είδα το βίντεο αγχώθηκα πάρα πολύ βλέποντας την Ιωάννα. Ήταν λάθος όλος αυτός ο χειρισμός γιατί δεν έπρεπε να τον αντιμετωπίσει, έπρεπε να απομακρυνθεί. Όταν έρθεις αντιμέτωπος, δεν ξέρεις τι μπορεί να κρατάει ο άλλος και τι πρόθεση μπορεί να έχει», είπε για την αντίσταση της υπαλλήλου του.

«Αφού πήγαμε στην αστυνομία, αποδείχθηκε πως αυτή είναι η φιγούρα που ρημάζει τις γειτονιές του Κερατσινίου. Ήξερε ακριβώς πώς να κινηθεί, προφανώς έχει μπει σαν πελάτης για να δει πού είναι το ταμείο, να δει πώς θα κινηθεί» εξήγησε.

«Τσέκαρε την περιοχή, και χθες που είχε μία συνεχόμενη ροή κόσμου στο φαρμακείο, σε ένα κενό βρήκε την ευκαιρία και έγινε αυτό που βλέπετε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΪ, ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA