Λήξη συναγερμού για το στρατιωτικό βλήμα που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα (6/8) στο Παλαιό Φάληρο, καθώς στις 14.00 ακριβώς απομακρύνθηκε από ειδικό κλιμάκιο του Στρατού (ΤΕΝΞ) . Οι οδοί που είχαν κλείσει σταδιακά παραδίδονται στην κυκλοφορία.
Στο σημείο έσπευσε ειδικό κλιμάκιο του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Στρατού Ξηράς, με σκοπό να εξετάσει και να απομακρύνει με ασφάλεια το αντικείμενο.
Για προληπτικούς λόγους, η οδός Φαιάκων παρέμεινε κλειστή για την κυκλοφορία από το ύψος της οδού Ηπείρου, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας απομάκρυνσης του βλήματος.
Δείτε βίντεο του Orange Press Agency με την εξέλιξη της επιχείρησης
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.