Στιγμές αγωνίας βίωσε μία μητέρα στο Μαρούσι, όταν αντιλήφθηκε πως το παιδί της κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς η ίδια να μπορεί να κάνει κάτι, για να το απεγκλωβίσει με ασφάλεια.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΝΤ1, όταν η μητέρα στο Μαρούσι κατάλαβε ότι το παιδί της είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο, δεν ήξερε τι να κάνει γιατί δεν μπορούσε να το απεγκλωβίσει, καθώς τα κλειδιά του οχήματος ήταν μέσα στην καμπίνα.
Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, με τη δεύτερη να μην χρειάζεται να παρέμβει, ενώ οι πρώτοι κάλεσαν κλειδαρά, για να απεγκλωβίσουν το ανήλικο.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.