Μενού
Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
To σημείο όπου θα κατασκευαστεί ο σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη | ΟΑΣΘ
  • Α-
  • Α+

Η κατασκευή του σταθμού φόρτισης των ηλεκτρικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών δρομολογίων, φέρνει πιο κοντά την ημερομηνία έναρξης δρομολογίων για το κοινό. Αυτή προγραμματίζεται για τα μέσα Μαΐου, σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του σταθμού φόρτισης για τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία. Συνοδευόμενος από την Υφυπουργό, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κώστα Ταγγίρη, επιθεώρησε τα έργα.

«Ο στόχος που έχουμε θέσει για την κυκλοφορία στην πόλη της Θεσσαλονίκης των ηλεκτρικών λεωφορείων στις επόμενες εβδομάδες θα επιτευχθεί. Είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα ενίσχυσης και βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη. Το επόμενο μεγάλο έργο που ολοκληρώνεται είναι το Μετρό Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2024», δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας.

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA