Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία στην Αττική, με έντονη κεραυνική δραστηριότητα και σφοδρές καταιγίδες.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Alpha, Γιώργο Τσατραφύλλια, τα φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (04/07).
«Μετα τις 21:00 σήμερα θα είμαστε ασφαλείς», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.
Ο ίδιος συνέστησε στους κατοίκους της Αθήνας (και όχι μόνο) να μη βρεθούν σε ανοιχτούς χώρους τις επόμενες ώρες.
«Προσπαθείστε να έχετε γύρω σας κτίρια αν είστε έξω ή μέσα στο αμάξι. Η καταιγίδα μπορεί να είναι μέχρι 40 km μακρία σας (μην βρέχει πάνω από το κεφαλι σας) και να σας χτυπησει κεραυνός», τόνισε ο γνωστός μετεωρολόγος.
Καμπανάκι από ΕΜΥ για κερανούς
Σύμφωνα με την ΕΜΥ ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη 04/07/24 θα επηρεάσουν:
- Την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής) καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου έως νωρίς το απόγευμα.
- Τη Θεσσαλία και τις Σποράδες έως το απόγευμα.
- Την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια έως αργά το απόγευμα.
Επισημαίνεται ότι σε τοπικό επίπεδο στην Αττική η ραγδαιότητα των φαινομένων θα είναι υψηλή, με μεγάλη συχνότητα κεραυνών.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.