Εννέα άτομα συνελήφθησαν τελικά για την αιματηρή συμπλοκή με τρεις τραυματίες, που έγινε στις 15.00 στη Μεταμόρφωση Αττικής.
Πρόκειται για τους δύο τραυματίες που είναι ελαφρά, αλβανικής υπηκοότητας, 19 και 17 ετών και επτά Έλληνες, οι οποίοι προσήχθησαν από την Ελληνική Αστυνομία αμέσως μετά την συμπλοκή. Πρόκειται έναν 19χρονο, δύο 20χρονους τρεις 18χρονους και έναν 16χρονο.
Και οι εννέα θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μεταμόρφωσης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Τα κίνητρα της συμπλοκής, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας δεν είναι οπαδικά, αλλά μάλλον διαφορές μεταξύ περιοχών, ενώ εξετάζεται αν σχετίζεται με παλαιότερο επεισόδιο που είχε γίνει στο Μαρούσι.
Ο τρίτος τραυματίας που δέχτηκε χτύπημα από κατσαβίδι, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό.
- Νέα αργία καθιερώνεται σε Δήμο της Αττικής: Πότε πέφτει και ποιοι θα είναι οι τυχεροί
- Ο χορηγός στη νέα φανέλα του Σαλάχ έκανε τους Έλληνες να απορούν
- Βρέθηκε το πιο μικρό βενζινάδικο της Ελλάδας: Η φωτογραφία τουρίστα που τα λέει όλα
- «Μου χρωστάς έναν Αύγουστο»: Όλοι μιλούν για τη φράση που έγινε τραγούδι, κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.