Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή μίας μηχανής σημειώθηκε σήμερα στις 06:00 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, στην Αγίου Μελετίου πιο συγκεκριμένα όπου υπάρχει διάβαση τρένου, με τον αναβάτη να πέφτει στις προστατευτικές μπάρες.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι προστατευτικές μπάρες στη συνέχεια έπεσαν σε διερχόμενο τρένο, προκαλώντας έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως ειπώθηκε, όλα άρχισαν στις 06:00 το πρωί της Τρίτης, όταν ο οδηγός της μηχανής δεν είδε τις προστατευτικές μπάρες του τρένου στην Αγίου Μελετίου, έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να τις σπάσει.
Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο επί μία ώρα καθώς, όπως κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί έφτασαν μετά από μία ώρα, καταγράφοντας το τροχαίο ατύχημα και ρυθμίζοντας την κίνηση.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.