Μενού
elas
Ελληνική Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το Scorpios Music Bar είναι ένα μικρό μπαρ στην Καλλιθέα που έχει γίνει διάσημο τις τελευταίες ημέρες μέσω TikTok και η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη viral διαφήμισή του για να ενημερώσει τους πολίτες για τα μέτρα οδικής ασφάλειας που ισχύουν σε όλη την επικράτεια για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Το Scorpios είναι για εσένα! Παμ!», ακούγεται να λέει στο σχετικό clip που αναρτήθηκε στο TikTok γυναίκα που διαφημίζει το εν λόγω μπαρ.

Στη συνέχεια του βίντεο, η γυναίκα ξεναγεί το κοινό στο μικρό μπαρ, και συστήνει και δύο φίλες του μαγαζιού. Η ΕΛ.ΑΣ. πήρε έμπνευση απ’ αυτό για να προωθήσει τα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας.

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα. ΠΑΜ. Μάθε το γιατί», αναφέρει το μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter.

Το αυθεντικό βίντεο του μαγαζιού:

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA