Τα 15 χιλιόμετρα έφταναν οι ουρές των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων στους παραδρόμους της εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος των Θερμοπυλών, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία από αγρότες.
Πάντως, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στις 15:00 οι αγρότες αποφάσισαν να ανοίξουν το δρόμο.
Υπενθυμίζεται ότι στον κόμβο του Μπράλλου στις 12 το μεσημέρι μεταφέρθηκαν μηχανήματα από το μπλόκο της Ανθήλης, που ενισχύθηκε με μελισσοκόμους από τη Λαμία κι άλλες περιοχές.
Αγρότες από την Βόρεια Εύβοια, το Δομοκό αλλά και την υπόλοιπη Φθιώτιδα βρέθηκαν επίσης στον Μπράλλοκαι έκλεισαν τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.
Εθνική Οδός: Εκτροπή κυκλοφορίας
Η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας, όμως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα χιλιάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο ρεύμα καθόδου προς την Αθήνα.
Η ουρά, μάλιστα, έφτανε από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες, ενώ στο ρεύμα ανόδου από Αθήνα προς τη Λαμία οι ουρές ξεπερνούσαν τα 7 χιλιόμετρα, από το Μώλο μέχρι τις Θερμοπύλες.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.