Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει με αφορμή τις εικόνες με στρατιωτικά ελικόπτερα να βρίσκονται μέσα στο πλημμυρισμένο αεροδρόμιο στο Στεφανοβίκειο , στον Βόλο, ενώ η περιοχή δοκιμάζεται από τις καταστροφές που έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία.
Το ΓΕΣ εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι τα ελικόπτερα που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι ανενεργά και διαβεβαιώνει πως όλα τα επιχειρησιακά ελικόπτερα της 1ης ΤΑΞΑΣ είναι ασφαλή.
Σε νεότερη ανακοίνωσή του το ΓΕΣ τονίζει ότι «οι επιπλέον φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο αφορούν χρονικό διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταφορά των ελικοπτέρων (Ε/Π) προς στεγνό τμήμα της πίστας του Αεροδρομίου (Α/Δ) Στεφανοβικείου του Βόλου».
«Όλα τα ελικόπτερα είναι ασφαλή», σημειώνεται καταληκτικά, ενώ στη δημοσιότητα δίνονται σχετικές φωτογραφίες.


- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.