Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επιχείρηση διακομιδής ασθενή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη σήμερα (10/10) λίγα λεπτά μετά τις 12:00, καθώς σύμφωνα με το grtimes.gr διερχόμενο λεωφορείο στα Μετέωρα της Πολίχνης παρέσυρε γυναίκα, που έχασε τη ζωή της.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Αντωνίου και Παπαφλέσσα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, η γυναίκα έχει καταλήξει.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και άνδρες της πυροσβεστικής.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

«Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...