Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί (16/5) στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από την πληροφορία για ανεύρεση νεκρού βρέφους στο Ωραιόκαστρο.
Οι περιοίκοι εντόπισαν το μωρό στον κάδο και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν την περισυλλογή στοιχείων.
Σύμφωνα με το Orange Press Agency, το έμβρυο -αρχικά έδειχνε για νεογέννητο βρέφος- εντοπίστηκε πίσω από μια καντίνα, στην περιοχή ΤΙΤΑΝ, με την ιδιοκτήτρια της καντίνας να ειδοποιεί την ΕΛ.ΑΣ.
Η ιδιοκτήτρια της καντίνας υποστηρίζει ότι, κατά την ίδια, η άγνωστη γυναίκα απέβαλε και σημείωσε ότι «εντάξει σου συνέβη αυτό, δεν έπρεπε να πας στο νοσοκομείο;», εννοώντας ότι θα ήταν καλό και για την ίδια τη γυναίκα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αρχές υποστηρίζουν επίσης ότι πρόκειται για αποβολή και ότι το βρέφος ήταν 4 μηνών καθώς στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν έμβρυο με τον πλακούντα του.
Ωστόσο, οι Αρχές αναμένουν την εξέταση του ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου. Επιπλέον η έρευνα επικεντρώνεται στον εντοπισμό της ταυτότητας της γυναίκας που άφησε το έμβρυο στο σημείο.
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
- Η ανατριχιαστική δολοφονία της μικρής Άννυ – Όταν η αθωότητα συγκρούστηκε βίαια με τη φρίκη
- Ο Τραμπ ξεκινά το «Project Freedom» στο Ορμούζ - «Παραβίαση της εκεχειρίας» απαντά η Τεχεράνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.