Μενού
Διαμαρτυρία για την έμφυλη βία
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την έμφυλη βία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με μία γυναίκα να καταγγέλλει πως ο πρώην σύζυγός της την έσυρε από το μαλλί μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού τους.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε ως εξής, σύμφωνα με το Action 24: Η γυναίκα δεν μένει μαζί με τον κακοποιητή πρώην σύζυγό της, ωστόσο ο ίδιος πήγε από το σπίτι της, και όταν τον ρώτησε τι ήθελε, άνοιξε την πόρτα με το κλειδί, μπήκε μέσα και άρχισε να τη σέρνει στους χώρους της πολυκατοικίας από το μαλλί.

Η γυναίκα, μιλώντας χθες ενώπιον του δικαστή στη Θεσσαλονίκη, κατήγγειλε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ξανασυμβαίνει ανάλογο περιστατικό, διότι ήταν αρκετά στο παρελθόν.

Ενδοοικογενειακή βία στη Θεσσαλονίκη: Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως πριν από λίγες ημέρες την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, και εκείνη χρειάστηκε να κρυφτεί για να τον αποφύγει. Μάλιστα, σημείωσε σχετικά με το τελευταίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, πως έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Ο κατηγορούμενος, μιλώντας στο δικαστήριο, διευκρίνισε πως δεν τη χτύπησε, «απλώς της τράβηξε λίγο τα μαλλιά» γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις εντός του δικαστηρίου.

Πρόσθεσε πως «δεν την έβρισα και ότι έχει κενό μνήμης». Ο δράστης καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA