Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακοίνωσε την ανάκληση παρτίδων φαρμάκου για τον θυρεοειδή.
Σε ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ ενημερώνει για την ανάκληση παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος "CINACALCET/ PHARMAZAC F.C.TAB 30MG/TAB".
Ειδικότερα, ανακαλούνται οι παρτίδες 2201001A και 2201000A (ημερομηνία λήξης 02.2025), του φαρμακευτικού προϊόντος "CINACALCET/ PHARMAZAC F.C.TAB 30MG/TAB", καθώς διαπιστώθηκε απόκλιση κατά τον έλεγχο διαλυτοποίησης στα πλαίσια μελέτης σταθερότητας.
Η εταιρεία που κατέχει την άδεια κυκλοφορίας του σκευάσματος, PHARMAZAC, «οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες των συγκεκριμένων παρτίδων και να τις αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα».
- «Είδα την Τελευταία Κλήση στο σινεμά και δεν μπορούσα να φανταστώ τι έβλεπαν live οι γονείς μου»
- Τελικά ποιοι αναπνέουν σε αυτόν τον πλανήτη; Οι μόλις 13 χώρες με καθαρό αέρα και η... «πνιγμένη» Ελλάδα
- Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου – Τσουρού: Το πινγκ πονγκ δηλώσεων, το χρονικό και το παρασκήνιο
- ΕΦΕΤ: Αποσύρονται φιστίκια από γνωστό σούπερ μάρκετ – Κρίθηκαν μη ασφαλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.