Μενού
Το Νοσοκομείο Παίδων
Ανακαινισμένη πανεπιστημιακή νοσηλευτική μονάδα των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Παίδων | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Παραδόθηκε, σύμφωνα με το pelop.gr, ο ιατρικός φάκελος του 2 μηνών βρέφους στην Αχαΐα, ένα από τα δύο μωρά που έχασε μία 23χρονη γυναίκα και η οικογένειά της μέσα σε ενάμιση χρόνο

Το βρέφος από την Αχαΐα είχε νοσηλευτεί  για έναν μήνα στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Αγία Σοφία», με τις γνωματεύσεις των γιατρών να κάνουν λόγο πως το παιδί σιτιζόταν κανονικά, ήταν υπερκινητικό, η εικόνα του ήταν καλή, ενώ δεν ήταν ωχρό.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά σε δύο σοβαρά επεισόδια, με τους γιατρούς, όπως είχε δηλώσει και η μητέρα, να καταλήγουν «πως έχει επιληψία».

Όπως διευκρινίζεται, το περιεχόμενο του ιατρικού φακέλου βρίσκεται στα χέρια του ιατροδικαστή Χρήστου Κραββαρίτη, μετά από σχετικά αίτημα της δικηγόρου της 23χρονης, για αξιολόγηση και διερεύνησή του.

Αχαΐα: Τι έδειξε ο ιατρικός φάκελος

Οσο για τον γονιδιακό έλεγχο, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τους θανάτους «μυστήριο» των δυο παιδιών στην Αχαΐα, βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται σε εξειδικευμένο Κέντρο της Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται πως η 23χρονη, το 2014 είχε βιώσει την απώλεια της ανήλικης αδελφής της. Το κοριτσάκι είχε βρεθεί νεκρό στη κούνια του, αφού είχε λάβει εξιτήριο από το «Αγ. Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί και νοσηλευθεί και πάλι λόγω σπασμών.

Άξιο αναφοράς είναι ότι για την υπόθεση των δύο παιδιών από την Αχαΐα, σε εξέλιξη βρίσκεται και εισαγγελική έρευνα, κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νίκου Νικολάου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA