Οι μαγαζάτορες στην Πάτρα βρήκαν οχυρώνουν τα καταστήματά τους ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας. Μετά τις πλημμύρες από την έντονη νεροποντή της Πέμπτης, οι έμποροι και οι καταστηματάρχες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να είναι έτοιμοι για την κακοκαιρία που αναμένεται στην περιοχή, σήμερα, Σάββατο. Έτσι, επιστράτευσαν τσουβάλια με άμμο!
Τα τσουβάλια είναι ήδη είναι παραταγμένα έξω από τα καταστήματα προκειμένου να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στην επέλαση του νερού, σύμφωνα με το thebest.gr.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.