Στιγμές αγωνίας στο αεροδρόμιο της Ρόδου όταν ένας 65χρονος που ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, έπαθε ανακοπή. Μία παιδίατρος με τη συνδρομή συναδέλφων της που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο κατάφεραν να επαναφέρουν τον άνδρα στη ζωή.
Το περιστατικό συνέβη στις 14:45 της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Ο 65χρονος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, που παρουσίασε το MEGA, ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Η παιδίατρος, που βρισκόταν στην Ρόδο για συνέδριο και επέστρεφε στη πόλη καταγωγής της την Θεσσαλονίκη, ήταν η πρώτη που έσπευσε για να προσφέρει την βοήθειά της. Η γιατρός επεσήμανε πως στο αεροδρόμιο υπήρχε απινιδωτής, ενώ αρχικά η ίδια ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα. Με την συνδρομή άλλης μίας γιατρού έδωσαν απινίδωση 4 φορές και κατάφεραν να επαναφέρουν τον 65χρονο.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.