Μενού
41ο Γυμνάσιο Αθηνών
Το σχολείο στην Αθήνα που σημειώθηκε η άγρια επίθεση | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στον Alpha και στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε το 18χρονο θύμα της χθεσινής άγριας επίθεσης στο 41ο Γυμνάσιο στα Πατήσια, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίες που βίωσε.

«Είμαι καλά, ήταν δύσκολη ημέρα, ένα αγόρι χτύπησε το κεφάλι μου. Δεν τον ήξερα, απλά μπήκε μέσα στην τάξη μου και με χτύπησε με σφυρί» είπε ο 18χρονος για τον 19χρονο δράστη και κατηγορούμενο της επίθεσης στα Πατήσια

«Ο διευθυντής μπήκε μέσα να με βοηθήσεις και τον χτύπησε με μαχαίρι. Φοβήθηκα πολύ» συνέχισε ο ανήλικος, τον οποίο ο 19χρονος χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και στη συνέχεια τραυμάτισε με μαχαίρι τον καθηγητή.

Πατήσια: Στον εισαγγελέα ο 19χρονος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 19χρονος εξωσχολικός ο οποίος χτύπησε με σφυρί τον 18χρονο μαθητή στο 41ο Γυμνάσιο στα Πατήσια και εν συνεχεία τραυμάτισε με μαχαίρι τον διευθυντή του σχολείου στην κοιλιακή χώρα.

Ο 19χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.

Πατήσια: Οι μαθητές φώναζαν «beef» και έβγαζαν βίντεο

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών αναμένεται να οδηγηθεί o 19χρονος ο οποίος συνελήφθη σε σχολικό συγκρότημα στα Πατήσια επειδή τραυμάτισε αρχικά με σφυρί έναν 18χρονο μαθητή από τη Νιγηρία και στη συνέχεια με αιχμηρό αντικείμενο τον 60χρονο διευθυντή του σχολείου.

Ο 19χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ στην κατοχή του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο μαχαίρια, σφυρί και 6,5 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

patisia-19xronos
Τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη | ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λίγο πριν τις 8.30 το πρωί ο 19χρονος μπήκε ανενόχλητος στο σχολείο το οποίο διαθέτει φύλακα ωστόσο εξετάζεται πληροφορία σύμφωνα με την οποία τη στιγμή εκείνη απουσίαζε από την κεντρική είσοδο.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στις σκάλες που οδηγούν στις σχολικές αίθουσες όπου εντόπισε τον 18χρονο που είχε βάλει στο στόχαστρο του. Ο 18χρονος προσπάθησε με τα χέρια του να απομακρύνει τον 19χρονο ο οποίος τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο μαθητής να χάσει τις αισθήσεις του.  «Χτύπησε με ένα σφυρί το κεφάλι του παιδιού και το χτυπούσε στο κάγκελο που είναι στα σκαλιά», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA