Μενού
Γάτα
Γάτα | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησαν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτμου. Σύμφωνα με ανάρτηση που έκαναν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τις τελευταίες ημέρες έχουν εντοπιστεί στην περιοχή Μελόι γατιά που φέρουν εγκαύματα.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση: «πριν λίγο καιρό μας είχαν ενημερώσει για μια γάτα με εγκαύματα στο Μελόι. Πήγαμε την πήραμε και με την καθοδήγηση του κτηνιάτρου της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και η κοπέλα που μας ειδοποίησε ανέλαβε την υπόλοιπη θεραπεία της μέχρι την αποκατάσταση».

Όπως καταγγέλλουν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτμου, «ο γιατρός είπε ότι αυτό δεν ήταν ατύχημα και η ύπαρξη και άλλων γατιών με παρόμοια τραύματα το επιβεβαιώνει». Την Τρίτη (21/5) «μας ειδοποίησαν για πολύ νεαρή γάτα με ίδια τραύματα».

Βάσει των όσων αναφέρει η ανάρτηση: «Κατά κάποιο περίεργο τρόπο εμφανίζονται εκεί και άλλες γάτες με εγκαύματα και τα μισά έχουν εξαφανιστεί». Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής τα εγκαύματα παραπέμπουν σε χρήση οξέως.

patmos

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA